Retraites

”Wie geraakt wil worden kan het beste even stil gaan staan”
( – auteur onbekend )

Spirit organiseert retraites voor mensen die behoefte hebben aan bezinning op hun situatie en/of verlangen naar meer diepgang. De samenleving verandert in steeds sneller tempo. Ook het werk kenmerkt zich vaak door een hoog tempo. Veel verschillende aandachtsgebieden vragen doorlopend om aandacht. Rust en ritme ontbreken vaak, zowel in het werk als in het privéleven. Het is goed voor lichaam en geest om je regelmatig te bezinnen op hoe je in het leven en het werk staat.

In-company retraites zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld voor medewerkers die behoefte hebben aan bezinning op hun inspiratie in – en hun verbinding met het werk.

Lees hier mijn artikel over zingeving.

Reacties van klanten:

  • Deze retraite heeft mij verlost van de verwarring die mij als een wespenplaag omgaf. De ontmoetingen tijdens deze dagen zijn een verrijking en een zegen.
  • Ik heb los kunnen laten. Het gevoel er te mogen zijn.
  • De retraite heeft mij erg goed gedaan en verrijkt.
  • Het lukt mij om bij mezelf te blijven, stil te worden. Ik heb mijn boosheid onder ogen gezien.
  • De combinatie van de stilte in het klooster, de natuur, de mystiek en het vakmanschap van Greet geven mij een stuk innerlijke rust en wijsheid.
  • Deze dagen zijn waardevol voor mij geweest. De ontmoetingen en de stof die we, liefdevol en confronterend, aangereikt kregen. Het was heerlijk en verrijkend om terug te komen in mijn eigen stilte en rust.
  • Ik ben milder geworden naar anderen door te zien hoe verschillend en uniek mensen kunnen zijn. Ik sta met nog meer verwondering in mijn leven. Ik heb het belang nog meer ingezien van ‘go with the flow’.

Start typing and press Enter to search