Individuele coaching en team coaching

”Datgene wat tot beginnen aanspoort heet verwondering; datgene waarmee werkelijk begonnen wordt heet besluit”
( – Søren Kierkegaard )

Individuele coaching

In ieder leven komen momenten voor waarop je op een kruispunt staat. Dat kan zijn omdat je een andere richting in je leven of werk wilt gaan. Verlies van energie en van vitaliteit kan een reden zijn om eens met een coach in gesprek te gaan. Of je hebt het gevoel dat je vastloopt: slecht slapen, je niet kunnen concentreren, je raakt burn-out of overspannen.

Team Coaching

Een team kan behoefte hebben aan coaching omdat ze zich verder wil of moet ontwikkelen of omdat de samenwerking stagneert. Als coach help ik het team om de onderliggende gedragspatronen en denkwijzen boven water te krijgen. Met deze spiegelende hulp zijn zij vervolgens zelf in staat om een beoogde verandering in gang te zetten.

Klik hier en lees mijn artikel over coaching.

Reacties van klanten:

  • Het versterkt de samenwerking, we begrijpen elkaar beter en houden meer rekening met elkaar.
  • Prettig om inzicht te krijgen in de valkuilen en kwaliteiten van ons team. Ook is helder geworden wat onze doelen zijn.
  • Ik kan naar mijn collega’s beter mijn grenzen aangeven en afstand nemen van spanningen/negativiteit op de werkvloer.
  • Je benadering is aldoor neutraal, niet dwingend, waardoor het prettig voelt. Ondanks jouw begeleiding heb ik het gevoel dat wij vrij waren in het bepalen van de koers wat erg prettig voelt.
  • Greet ging wat dieper op vragen in en probeerde bij de onderste laag te komen. Ze gaf iedereen de kans om iets te zeggen en zorgde ervoor dat het echt een groepsgebeuren was.
  • De begeleiding was gestructureerd, ruimte en respect hebbend voor elke opmerking en vraagstelling, erg professioneel.

Start typing and press Enter to search